Velkommen til Cafe KiGi i Skovbo Golfklub

Lidt om os

Vi laver selv maden ud af gode råvarer og til priser, hvor man ikke falder bagover.

God kundeservice skriver vi ikke om, da det for os er en selvfølge.

Med tre gastronomiske uddannelser og over 30 års erfaring i branchen, holder vi fast i de gode faglige stolte principper og traditioner bag al fødevareproduktion.

Vi ryger selv fisk, fremstiller selv vores kager og desserter og alt vores mad er lavet fra bunden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og velbekommen i Café KiGi.

Kim & Gitte

onsdag den 10. oktober
17:30
En aften med Henrik Knudsen
Cafe KiGi har nu fornøjelsen af at invitere til en helt fantastisk aften i selskab med Viasat Golfs kommentator Henrik Knudsen.

Henrik Knudsen har på mange områder medvirket til, at golf i Danmark har nået de højder det har. Henrik siger bl.a.:

”Jeg har nu haft fornøjelsen at dække international professionel golf i mere end 25 år. Undervejs er jeg blevet meget betaget af spillets vidunderlige historie, og de mange farverige profiler der har præget den. Og selvfølgelig af hele det apparat, der er i gang bag kulisserne, for at det moderne golfcirkus kan fungere.”

Noget af alt det, som Henrik har oplevet og læst sig til gennem årene, har han sammensat til et foredrag. Et par timer om golfens verden, som han har opdelt i to afdelinger:

Fra Tom Morris til Thomas Bjørn – et kig i golfspillets brogede og fascinerende historie, og en kort gennemgang af nogle af de største profiler gennem tiderne.

Europatouren bag kulisserne – hvem styrer hvad? – hvordan fungerer det? – hvem ejer det? hierarkiet blandt spillerne – økonomien – hvordan kan der være så mange penge i golf? – o.s.v.

Alt sammen krydret med videoklip, gamle billeder, anekdoter og personlige oplevelser fra de mere end 25 år, hvor han har fået lov til at kalde golf sit arbejde.

Denne aften vil være en kombination af Henriks foredrag, samt god mad fra Cafe KiGi. Det bliver en rigtig sjov, spændende og lærerig aften som vi med stolthed afholder den 10/10-2018 kl. 17:30 – 21:00. Efter denne dato er dette års Ryder Cup netop afsluttet og Henrik har lovet at fortælle et par ”røverhistorier” fra golfsportens absolut største turnering.

Billet til arrangementet koster kun kr. 299,- og for denne pris får du gammeldagsstegt kalvesteg med kartoffelmos, skysauce, surt og sødt, samt kaffe og kage og naturligvis et uforglemmeligt foredrag af Henrik Knudsen.

For reservation og køb af billet kan det gøres enten direkte i cafeen, på e-mail: cafeenkigi@gmail.com samt betaling på konto med reg. Nr. 2520 konto nr. 4393 248 845 og husk at skrive navn på din overførsel i referencefeltet, samt hvor mange du tager med. Vi bekræfter din tilmelding når betalingen er registreret.

mvh Gitte og Kim
Admin log ind
Billedserier
Ny Fadøl
Fra på Fredag kan Cafe KiGi præsentere og servere den nye fadøl Mørk Mumme. En r...
Sankt Hans aften
En dejlig aften med masser af god stemning og god mad.
Sankt Hans aften
En dejlig aften med masser af god stemning og god mad.