Velkommen til Cafe KiGi i Skovbo Golfklub

Vi er en ”nede på jorden” cafe, men god dansk mad til fornuftige priser. Vi servicerer alle der har lyst til at besøge os, også selvom du ikke er golfer. Cafe KiGi ligger i naturskønne omgivelser, med en pragtfuld udsigt til golfbanen. Det er et smukt sted at tage sin familie med og nyde en god middag. Vi tilstræber at så meget som muligt af vores mad er hjemmelavet, da vi sætter en ære i, at behage selv de mest kræsne ganer. Vores sortiment i menuen vil være vekslende, så en god ting du kan gøre er, at gå på facebook og ”like” Cafe KiGi, her kan du følge med i, hvad dagens ret er. Den koster typisk mellem 65-89 kr. den serveres også i børnestørrelse til reduceret pris.

Fast sortiment er dog vores meget populære fri salatbar, hvor du selv blander din salat for kun 49,- kr. og tager så meget du vil. Du kan også tage din salat med hjem til kun 39,- kr. for en portion.

I de fleste hverdage og hver weekend byder vi på lækker frokostbuffet mellem kl. 12-15 (tidspunkterne er ca. tidspunkter). Frokostbuffeten indeholder altid mindst 10 forskellige retter (fx lun rødspættefilet, hjemmelavede deller, flæskesteg, sild, lun leverpostej, afskåret pålæg, æg og meget mere, til kun kr. 115,-

Hvis du bare er småsulten, men fristes af vores lækre buffet, kan du nøjes med at vælge 3 ting fra buffeten for kun kr. 69,-

Det vil også altid være muligt at få burger, rødspættefilet med remoulade, pommes frites og vores store lækre hjemmelavede frikadeller med kold hjemmelavet kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat.

Vi har også altid banesandwich med ost og skinke for kun 20,- kr. så er du småsulten efter de første 9 huller så kig ind på vej op til hul 10 og snup en banesandwich med. Du kan naturligvis også tage den med fra start.

 Vores kok er og også uddannet bager og konditor, så vi kan også varetage større arrangementer så som konfirmationer, runde fødselsdage, firmafester osv. Cafe KiGi er også leveringsdygtig i mad ud af huset. Skal du eksempelvis have 10 gæster til middag derhjemme, men helst gerne vil slippe for at skulle stå i køkkenet hele dagen, så lad os gøre det for dig. Vi forbereder det hele for dig, så du bare skal hente maden og køre hjem og sætte den på bordet. 

Vi glæder os til at se dig i Cafe KiGi og tag gerne venner og familie med.

Admin log ind
Billedserier
Ny Fadøl
Fra på Fredag kan Cafe KiGi præsentere og servere den nye fadøl Mørk Mumme. En r...
Sankt Hans aften
En dejlig aften med masser af god stemning og god mad.
Sankt Hans aften
En dejlig aften med masser af god stemning og god mad.