Velkommen til Gæsteservice

Gæst i Skovbo Golf Klub

Som greenfee gæst i Skovbo Golf Klub bliver du i weekenden modtaget og budt velkommen af søde og smilende golfværter i vores Gæsteservice. Her kan du altid få hjælp og vejledning, bestille og bekræfte en booking samt registrere og betale din greenfee mv.

Der vil endvidere i meget begrænset omfang være mulighed for at købe en handske eller bolde mv.

Bortset fra tidspunkter med turneringer  har vores gæsteservice i weekenden åbent som følger:

Weekender & helligdage

fra kl. ca. 08.00 - ca. 13.00

Som gæst i Skovbo Golf Klub  er du meget velkommen til frit at benytte hele træningsanlægget.

Vi gør opmærksom på, at du som greenfeegæst i Skovbo Golf Klub SKAL have et gyldigt DGU-kort, golf ID eller et tilsvarende udenlandsk kort under EGA/USGA eller lignende.

Hcp krav er max 36 i weekenden.

Admin log ind
Opslagstavle