Velkommen til Begynderklubben sæson 2017

Begynderklubben i SKOVBO GOLFKLUB har til formål at give nye golfspillere mulighed for at spille GOLF med et såvel sportsligt som et socialt samvær som fællesnævner. Alle nuværende medlemmer i klubben med handicap over 30 kan også spille med i Begynderklubben. Har I et lavere hcp, kan I deltage om mandagen som hjælpere på Par3- eller stor bane        ( belønning: en vand/øl !)

For at nye medlemmer hurtigere kan komme godt i gang med at spille golf, har vi i 2017 følgende koncept:

• Trin 1 medlem
  • Trin 2 medlem
  • Trin 3 medlem

Få en folder på kontoret, der indgående forklarer trinene.

Når I har spillet Par3-banen med en øvet spiller som markør min. 2 x i max 48 slag for herrer og 2x52 slag for damer og har bestået teoriprøven og deltaget i banevandring, tildeles I handicap (hcp) 54 og et DGU-kort når I melder jer ind som fuldtidsmedlem. Igen i år tilstræber vi at give nye medlemmer en mentor, der f. eks. i weekender kan hjælpe jer igennem de praktiske spørgsmål omkring teorien og spillet på banen.

Teoriprøven tages som gruppeøvelse. Den kan øves online på: http://www.golf.dk/node/5119 , og I kan få hjælp til løsningerne her: http://www.golf.dk/node/166 .

Vores pro Søren Telling der også kan vejlede dig omkring valg af udstyr. Til start vil du kunne låne udstyr.

Begynderklubben spiller hver mandag aften fra 1. april til 30. september både Par3- og stor bane. Der vil være erfarne hjælpere  med på hvert hold. Der betales kr. 30,- hver gang. Beløbet går til en vand/øl til hjælperen og resten går til de vinpræmier som vi spiller om hver uge. Vi spiller i flere rækker: P3-banen samt en dame- og en herrerække, og som altid i Golf er der Klappræmier (vindere udtrækkes blandt de scorekort der IKKE har vundet præmie J). Hjælpere kan deltage i deres egen præmierække. Spillere der har opnået hcp. 54 spiller for9 på stor bane med gunstart (d.v.s. start på alle huller samtidig).

Den sidste mandag (dog ikke helligdage) i måneden afholder vi spisematch hvor ALLE, også dem fra Par3-banen, spiller holdspil, f.eks. Texas Scramble. Den dag er der præmier til dagens vindere samt uddeling af præmier for månedens spil (pris kr. 125,- der dækker spisning og præmier).

Tilmelding med navn, nummer og hcp. til alle mandage sker på listen på opslagstavlen i klubhuset eller på mail til begynder@skovbogolfklub.dk - senest lørdag aften inden spilledag, dog senest torsdagen før ved spisematcher.
Må I sende afbud en mandag så send  en SMS på  60 12 40 41

Begynderudvalget pr. 16.2.2017

Formand: Begynderturnering / Mandagsspil

Steen N. Pedersen:     60 12 40 41       sp@internet.dk