Velkommen

 
Vinterbane.

Af: Mads Kragh
23-11-2017

Så sluttede sommer sæsonen 2017 sidst i november. Dermed åbner vinterbanen, hvor starten går fra stien ved 18. fairway. Vinterbanen er lagt stort set på de højst liggende arealer, og der spilles lidt på kryds af normalt slid. Så er vi sikre på også at have en god bane til næste år.
Der spilles med måtte fra klippede arealer. Kontoret sælger nogle fixe runde, lettere plast modeller, hvis man syntes måtten er for u handy. Der ligger som sædvanlig måtter til fri afbenyttelse ved P-pladsen.
Driving Range er åben hele året og vi samler og vasker bolde i det omfang det kan lade sig gøre.
 
Tak for 2017 sæsonen og lad os håbe på en lettere og mindre regnfuld 2018 sæson.
Venlig hilsen Mads

Læs mere
For 9. lukkes.

Af: Mads Kragh
31-10-2017

På grund den meget våde sommer og et ligeledes regn fyldt efterår, er fairways på hul 1. og 9. særdeles våde. Med tanke på at vi også skal spille god golf til næste år, vælger vi nu, at lukke hul 1. til 9. resten af sæsonen.

Bag 9 og Par 3 bane er åben for spil med bære bag, bolden skal lægges op og der kan derfor ikke længere handicap reguleres. Der er naturligvis lukket for alle former for golf biler og scootere.

Vejret er den alt afgørende faktor, men håbet er, at kunne holde sommergreens på bag 9. åbne til midt december. Vi skal bruge nogle dage til dybde prikning af greens og tee steder, samt den sidste svampe sprøjtning skal klares inden julen lukker og slukker for denne sæson.

Grundet det våde fører har vi foreløbig indstillet fairway prikningen, da vi skader mere end vi gavner. Greens og teesteder kan vedligeholdes som vanligt, men det er særdeles svært af få klippet fairways og simi rough.

Venlig hilsen Mads Kragh


Læs mere
Lukket for trollyes fra 29.10.2017

Af: Mads Kragh
24-10-2017

 

Fra søndag den 29. oktober er der lukket for bagvogne, trollyes og alle former for buggyes.

 

Med et særdeles vådt efterår og årstiden taget i betragtning, er tiden kommet til at finde bærebagen frem igen.

 

De sidste par år har I klaret det rigtigt flot, med at lade fornuften råde, når spørgsmålet kom til dispensationer for at få lov til at bruge vogn alligevel. Næsten alle vil kunne lokke en lægeerklæring ud af sin læge, hvis alternativet er inaktivitet. Men, det beskytter vi jo ikke banen ved. Derfor kan ingen få dispensaton til at bruge vogn efter 29. oktober.

 

Mærk efter, om I virkelig ikke kan gå banen rundt med to jern og en putter i hånden, samt en lommefuld bolde. Vi er i den årstid, hvor formålet med en golfrunde, nok mere er et spørgsmål om at få lidt frisk luft, samt hygge sig med sine gode venskaber med andre medlemmer i caféen bagefter.

 

Hvis man har glemt sin bærebag, er der nogle få til udlån foran kontoret.

 

Vi spiller sommer banen lidt endnu, der er obligatorisk oplæg og vi venter med måtter, til vi åbner vinter banen.     

 

Venlig hilsen Mads   

 

Læs mere
Slut med buggies pr. 17.10.2017

Af: Mads Kragh
17-10-2017

Banen er så våd at der nu er lukket for brug af golfbiler.
 

Læs mere
Admin log ind