Velkommen

 
Vinterbane.

Af: Mads Kragh
11-12-2018

Med udsigt til frost og det faktum at vi skal have dybde prikket sommer greens lukkes sommerbanen fra morgen stunden den 12 -12 2018 til sæson start 2019.
 
Vi åbner vinterbanen og gå over til vintergolf. Det betyder brug af måtter på kort klippet græs, dvs. på fairway og vognforbud uden mulighed for dispentation.
Drikkevands haner og banetoilettet bliver også lukket.
Alle på kontoret og på greenkeeper gården siger tak for en dejlig lang og varm sæson i 2018 med ønsket om en gældelig jul og godt nytår til alle.
 
Bedste hilsner Mads

Læs mere
Sommergreens åbne.

Af: Mads Kragh
03-12-2018

Det milde vejr gør det muligt, at holde sommer greens åbne lidt endnu.
 Man kan igen benytte bagvogne og de få spillere som har problemer med at gå rundt, kan også benytte en golfbil.
 
 Som jeg ved I gør, så vis hensyn til banen med bagvogne og biler. Dvs. at hold lidt fornuftig afstand til greens og teesteder med bagvognene og golfbiler så sliddet fordeles. 
Bedste hilsner Mads

Læs mere
Risiko for morgen frost

Af: Mads Kragh
25-10-2018

I skrivende stund er vi midt i efteråret og dermed er der risiko for morgen frost.

Når der er morgenfrost og skiltet med ” Banen er lukket” er sat frem ved p-pladsen - putting green og 1.tee betyder det at ALT er lukket, undtagen Driving Range og kaffemaskinen i klubhuset.

Det betyder at man IKKE skal træne lidt på putting green eller øve indspil på indspils green eller slå bolde mellem de to indspils greens. Det er alt sammen græs og kan ikke tåle trafik/spil i frossen tilstand. Se eventuel videoen fra USGA på DGU´s hjemmeside, som så fint beskriver skaderne, hvis man går på frosset græs.

Hvis man har booket en tidlig tid og banen er lukket pga. frost bortfalder tiden. Det vil sige at du er nød til at finde en ny ledig tid og vente på det bliver din tur.  

Med de bedste hilsner Mads

  


Læs mere
Admin log ind