Sønderup revisorer I/S


Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer
Korskildelund 4, 1. th., 
2670 Greve
M: + 45 29 61 24 47
                                                  E: 
bgr@sonderuprevisorer.dk
                                                  W: sonderup.dk

Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer udfører revision, lønadministration, bogførings-, regnskabs- og konsulentopgaver samt ejendomsadministration for virksomheder, organisationer og foreninger - i alle størrelser og brancher.

Grundlaget for den bedste rådgivning er indlevelse, engagement, indlevelse og indsigt. Vores professionelle konsulenter og erfarne revisorer stræber derfor efter altid at få et 360 graders overblik over virksomhedens forretningsområde, selskabskonstruktion, kunder og samarbejdspartnere. Gennem forretningsforståelse yder vi kvalificeret sparring og rådgivning omkring de løsninger, der giver de bedste resultater og størst lønsomhed for din virksomhed.

Det specialiserede team har en bred og dyb indsigt samt mange års erfaring blandt andet med udarbejdelse af årsrapporter, budgettering og budgetopfølgning, bogføring, økonomisk rapportering, løn- og ejendomsadministration, generationsskifterådgivning, skatterådgivning og meget andet.

Rådgivningen er altid i øjenhøjde – og altid med fokus på at understøtte virksomhedens vækst og udvikling samt skabe værdifulde og langsigtede løsninger.