Frost og bane lukning.

19. oktober 2020

Kære Alle.

Med fredag´s fantastiske solskins vejr og udsigt til en klar nat, er der frost garanti lørdag morgen. Vi har blokeret start tider til kl. 8.00, men det er desværre ikke nok. Vi åbnede fredag kl. 8.40 og det var for tidligt, da 3 og 4 green stadig havde rimfrost, da de første spillere kom der til. Forvent ikke at temperaturen og solen har tøet banen op før tidligst kl. 9, måske lidt senere.

Tider som er ramt af bane lukning bortfalder og banelukning betyder at ALT undtagen Driving Range og klubhus er lukket. Dvs. at det IKKE er ok at lave indspil og putte på putting green eller tage en tur på Par 3 banen i frosset tilstand, når banen er lukket . Det er KUN Driving Range som er åben for træning, samt klubhuset.

Med venlig hilsen Mads.