Vi starter så småt i begynderklubben den 11. maj

2. maj 2020

Corana panamien har været en udfordring for os alle og også for opstarten af klubberne i klubben. Skovbos bestyrelse har nu sagt god for, at begynderklubben kan starte op så småt og begrænset.

Vi starter stille op mandag den 11. maj 2020 kl.17.30.

Når jeg skriver stille op, betyder det, at vi indtil videre spiller 3 begyndere og en hjælper på par 3 banen og for 9.

Klubhuset er stadig lukket, så vi kan ikke printe scorekort ud. I må selv udfylde jeres scorekort, og hvis I har brug for det, skal vi nok hjælpe. Scorekortene må ikke byttes og skal bare smides ud efter runden, med mindre I skal skrives ned. Så må I gøre det hjemme digitalt og få en fra jeres bold til at godkende det. Vi spiller uden præmier, og I skal derfor ikke betale.

Vi kan desværre ikke samles før og efter spillet, men I kan godt bestille noget mad hos vores nye bestyrer, Simone, som I kan tage med hjem eller spise på hjemturen. Simone har som alt andet, haft en svær start, så vi skal forsøge at støtte hendes indtjening. I skal tilmelde jer på GolfBox, som vi plejer enten til par 3 banen- begyndere eller hjælpere. Vi spiller par 3 banen, for 9 og den sidste mandag i måneden spiller alle Texas scramble på bag 9.

Søren, vores træner starter ligeledes træningen den 11. maj, og det er gratis for trin1 og trin2 medlemmer. I skal tilmelde jer på Golfbox. I øjeblikket må der kun være 4 på hver træningslektion.

Vi må i gang, og vi i begynderudvalget mener selvfølgelig, at vi skal overholde Sundhedsstyrelsen anbefalinger om ikke at give håndtryk, knus og holder afstand, og vi må så afvente, hvornår vi kan komme rigtigt i gang med cafeen, præmier, spisematch og mere social hygge.

Med sportslig golfhilsen
Begynderudvalget