Kom og spil.

1. november 2019

Kære medlemmer og gæster.

Så har vi ramt november måned og sæsonen synger på sidste vers.

Vi har haft en dejlig sæson, som efterhånden traditionelt, har budt mærkelige vejr rekorder. Våd afslutning på vinteren - dejligt forår - tør sommer - vådt efterår, hvor vi nåede årets samlede nedbørs mængde med udgangen af september.  Det er altid spændene at passe golfbane, hvor klimaet ofte har det sidste og afgørende ord, i det endelige resultat. Jeg syntes selv vi er sluppet godt igennem og alle har haft mulighed for mange runder golf på gode greens.

Weekenden 2.-3. november er sidste weekend med bag vogn og på mandag d. 4 november, er det bære bag for alle. I den kommende uge begynder vi på dybde luftningen af greens og teesteder. Vi ville gerne have været i gang med dette noget tidligere, men det før omtalte vejr er den bestemmende faktor.

Det betyder at hvis I vil spille en god runde golf med bag vogn på jævne og hurtige greens, så er det sidste udkald i denne weekend. Vi klipper og ruller greens som sædvanligt denne weekend og et par weekender til, men så er det nok også slut med weekend pasning for i år.

Med venlig hilsen Mads.