Giv en gave til et godt udeliv - Pris 599 kr.

13. marts 2019

Giv en gave til et godt udeliv - eller få et billigt prøvemedlemsskab

Pris 599 kr.

For den beskedne sum af 599 kr. kan du give en god ven, et familiemedlem, en fars- eller morsdagsgave eller en nabo et godt tilbud om et aktivt udeliv. Eller du kan bestemme dig for et prøvemedlemsskab til samme favorable pris.

Du får masser af frisk luft og motion omgivet af smuk natur.

For beløbet får du 8 ugers spil på par3 bane samt træning med øvrige nybegyndere.

I løbet af den periode er vi sikre på, at du bliver fanget af spillet og ikke mindst af det sociale samvær i vores dejlige klub. Fællesskabet tæller meget, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du kan føle dig velkommen i Skovbo Golfklub.

Vi har en begynderklub, der spiller hver mandag aften fra 1. april til 30. september. Vi glæder os til at byde dig velkommen – og forhåbentligt bliver du bidt af sporten, lige som os.

Melder du dig ind i forlængelse af de 8 uger, bliver de 599 kr. selvfølgelig fratrukket dit kontingent.

Klubinfo
24. april 2019