mandag den 23. september

Begyndermatch hver mandag
Tidspunkt: 17.30

Her spilles på både par3 banen og For9 - afhængig af dit handicap.

Tilmeld dig via Golfbox søndag inden kl. 12.
onsdag den 25. september

Dameklub onsdags match
Tidspunkt: 09.00 - 17.00

torsdag den 26. september

Tidspunkt: Kl. 8-10.30

Vi spiller 9- og 18-hullers Stableford (se krav under sportslige regler. Resultater tastes i Golfbox.
mandag den 30. september

Årets sidste spisematch
Tidspunkt: 17.30

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi spiller alle  på BAG9 til spisematcherne.

Tilmelding

Husk at tilmelde jer i Golfbox senest fredagen før, dvs.  den 27. september kl. 12.

For nybegyndere: Hvis du ikke helt ved, hvordan det gøres, hænger der en seddel i klubhuset. Her står, hvordan man gør - og ellers spørg nogle af de "gamle" spillere, som helt sikkert gerne vil hjælpe dig.

På dagen betales maden direkte til café Kigi og de 30 kr. til præmiekassen ved bordet, hvor du får tildelt starthul.

Kom og vær med til en hyggelig spisematch, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og hvor præmierne for måneden uddeles. Det er superhyggeligt.
onsdag den 2. oktober

Dame Spisematch
Tidspunkt: 16.30 - 20.30

Afslutningsmatch for dameklubben
torsdag den 3. oktober

Seniorklubben :
Tidspunkt: Kl 8-10.23

lørdag den 5. oktober

Greenkeepernes og Skovbo Dreamteams hævn
Tidspunkt: 09:30

Vores greenkeeperstab siger tak for en god sæson ved at planlægge en række forhindringer på banen. Forhindringerne udlægges af vores stærke dreamteam hold (de frivillige) på bag9. Vi belaster således ikke vores greenkeeperes arbejdstid.

Vi spiller en holdmatch på bare 9 huller (bag9) med 4 spillere på hvert hold.
torsdag den 10. oktober

Tidspunkt: Kl 8 -10.23

Vi spiller som sædvanligt stableford, 18 huller
søndag den 13. oktober

Classicgolf Afslutningsmatch
Tidspunkt: 09:00

Årets afslutningsturnering spilles i 3 lige store rækker, hvor A-rækken spiller slagspil,  B og C rækken spiller stableford.
søndag den 13. oktober

Classicgolf Afslutningsmatch
Tidspunkt: 09.00 - 17.00

torsdag den 17. oktober

Tidspunkt: Kl 8 - 10.23

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox
torsdag den 24. oktober

Tidspunkt: Kl. 8 - 10.23

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox.
torsdag den 31. oktober

Seniorklubben Spisematch + årsmøde
Tidspunkt: Mødetid Kl. 8.30 umiddelbart efter gunstart

Vi spiller vores normale 18-hullers  Spisematch, efterfølgende afholdes årsmøde. I dagens anledning byder Seniorklubben på kaffe og kage . Indkaldelse, regnskab mm. fremsendes pr. mail senest 15. okt. og evt. indlæg skal være bestyrelsen i hænde senest d. 8.okt. NB: TILMELDING SKER PÅ GOLFBOX . Deltagere alene til årsmødet kan sende mail til mig. Mvh. Erik
PS: Datoen hor afholdelse af mødet overskrides, det skyldes at cafe KiGi holder ferielukket i den oprindelige uge.
torsdag den 5. december

Seniorklubben JuleSpisematch,
Tidspunkt: Mødetid 9.00 (- BÆREBAG, måske !)

JuleSpisematch med uddeling af præmier for november måned og spisning kl. 12.  Vi spiller 9 huller. måske er der i år præmier til herrerne !!!NB: Div. nisseudstyr giver bonuspoint !!! Tilmelding på golfbox fra ca. en måned før. Prisen er som sædvanlig kr. 125,- , klubben spæder måske lidt til så vi får en  spændende julebuffet !
søndag den 15. december

Julematchen
Tidspunkt: 10:00

Årets sidste match er en julematch, som afvikles på vinterbanens 9 huller. Turneringsformen er Texas Scramble. Golfbox sammensætter holdene