Kalender


mandag den 24. september

Sidste spisematch i begynderklubben
Tidspunkt: 17.30

Den sidste spisematch i 2018.

Tilmelding

Husk at tilmelde jer på Golfbox senest fredag den 21. september kl. 12.

For nybegyndere: Hvis I ikke helt ved, hvordan det gøres, hænger der en seddel i klubhuset. Her står, hvordan man gør - og ellers spørg nogle af de "gamle" spillere eller de søde piger på kontoret.

Kom og vær med til en hyggelig spisematch, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og hvor præmierne for måneden uddeles. Det er superhyggeligt.
onsdag den 26. september

Dame onsdags match
Tidspunkt: 08.00 - 16.00

Dame onsdagsmatch
torsdag den 27. september

Seniorklubben, Spisematch , gunstart
Tidspunkt: Mødetid Kl. 8

Efter formandens ''morgenparade'' samt udlevering af scorekort og bitter går vi igang.  Efter spil og spisning er der uddeling af præmier .  Tilmelding via Golfbox som sædvanlig fra ca.27. august
onsdag den 3. oktober

Dame afslutnings match
Tidspunkt: 17.00 - 19.00

Dame afslutnings spisematch
torsdag den 4. oktober

Seniorklubben :
Tidspunkt: Kl 8 - 10.30

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox.
onsdag den 10. oktober

En aften med Henrik Knudsen
Tidspunkt: 17:30

Cafe KiGi har nu fornøjelsen af at invitere til en helt fantastisk aften i selskab med Viasat Golfs kommentator Henrik Knudsen.

Henrik Knudsen har på mange områder medvirket til, at golf i Danmark har nået de højder det har. Henrik siger bl.a.:

”Jeg har nu haft fornøjelsen at dække international professionel golf i mere end 25 år. Undervejs er jeg blevet meget betaget af spillets vidunderlige historie, og de mange farverige profiler der har præget den. Og selvfølgelig af hele det apparat, der er i gang bag kulisserne, for at det moderne golfcirkus kan fungere.”

Noget af alt det, som Henrik har oplevet og læst sig til gennem årene, har han sammensat til et foredrag. Et par timer om golfens verden, som han har opdelt i to afdelinger:

Fra Tom Morris til Thomas Bjørn – et kig i golfspillets brogede og fascinerende historie, og en kort gennemgang af nogle af de største profiler gennem tiderne.

Europatouren bag kulisserne – hvem styrer hvad? – hvordan fungerer det? – hvem ejer det? hierarkiet blandt spillerne – økonomien – hvordan kan der være så mange penge i golf? – o.s.v.

Alt sammen krydret med videoklip, gamle billeder, anekdoter og personlige oplevelser fra de mere end 25 år, hvor han har fået lov til at kalde golf sit arbejde.

Denne aften vil være en kombination af Henriks foredrag, samt god mad fra Cafe KiGi. Det bliver en rigtig sjov, spændende og lærerig aften som vi med stolthed afholder den 10/10-2018 kl. 17:30 – 21:00. Efter denne dato er dette års Ryder Cup netop afsluttet og Henrik har lovet at fortælle et par ”røverhistorier” fra golfsportens absolut største turnering.

Billet til arrangementet koster kun kr. 299,- og for denne pris får du gammeldagsstegt kalvesteg med kartoffelmos, skysauce, surt og sødt, samt kaffe og kage og naturligvis et uforglemmeligt foredrag af Henrik Knudsen.

For reservation og køb af billet kan det gøres enten direkte i cafeen, på e-mail: cafeenkigi@gmail.com samt betaling på konto med reg. Nr. 2520 konto nr. 4393 248 845 og husk at skrive navn på din overførsel i referencefeltet, samt hvor mange du tager med. Vi bekræfter din tilmelding når betalingen er registreret.

mvh Gitte og Kim
torsdag den 11. oktober

Seniorklubben:
Tidspunkt: Kl 8 - 10.30

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox.
torsdag den 18. oktober

Seniorklubben
Tidspunkt: Kl. 8 - 10.30

Vi spiller stableford og resultatet noteres i Golfbox
onsdag den 24. oktober

Vinsmagning Italia
Tidspunkt: 17:30

Så er det blevet tid til efterårets vinsmagning og lækker mad i Cafe KiGi. Denne gang har vi valgt at holde det i et Italiensk tema. Det vil sige vi skal smage italienske vine, italiensk mad og italienske snacks. Det bliver en helt igennem fantastisk aften.

Det er Kenneth fra Andersen vine i Næstved som igen kommer og fører os igennem hele 9 forskellige vine. Ingen Italiensk vinaften uden Amarone og Ripasso, så Kenneth har selvfølgelig et par smagsprøver med af disse kendte klassikere.  

Aftenens menu er helt igennem italiensk og byder på:
Forret:
Bagt Bøffelmozarella med Parmaskinke og pesto, med ciabatta
Hovedret:
Ossobuco med kartoffelmos og gremolata
Dessert:
Tiramisu
Snacks:
Biscotti mm.

Så der er virkelig lagt op til, at du næsten kan tale italiensk når aftenen er gået.

Det kommer til at foregå onsdag den 24. oktober kl. 17:30 i Cafe KiGi

Pris pr. person for 3 retters menu, snacks og 9 vine er kun. Kr. 399,-

Tilmelding foregår ved at man enten melder sig til direkte i cafeen, eller ringer på 27122907, eller sender en mail på cafeenkigi@gmail.com din tilmelding er først gældende når du har betalt. Betaling sker ved overførsel på konto med reg. nr. 2520 konto nr. 4393 248 152 eller til Gittes mobilepay nr. 27122907 eller betaling direkte i cafeen.

Som noget nyt i år har kan vi tilbyde hjemtransport. Det vil sige at du ikke behøver tænke på, hvordan du kommer hjem efter at have smagt hele 9 forskellige vine.

Hjemturen foregår på den måde, at man betaler fra 50-100 kr. pr. person alt afhængigt af hvor langt man skal (max 20 km.) bilen bliver så fyldt op med 4 personer som skal i samme retning. Der vil være to unge mænd som kører i fast rutefart efter vinarrangementet, således I kommer sikkert hjem.

Hvis man er interesseret i hjemtransport bedes det oplyses ved tilmelding sammen med ens adresse.

vi glæder os til at se jer

mvh Kim & Gitte
torsdag den 25. oktober

Seniorklubben Spisematch + årsmøde
Tidspunkt: Mødetid Kl. 8.30 umiddelbart efter gunstart

Vi spiller vores normale 18-hullers  Spisematch, efterfølgende afholdes årsmøde. I dagens anledning byder Seniorklubben på en øl eller vand. Indkaldelse, regnskab mm. fremsendes pr. mail primo okt.NB: TILMELDING SKER PÅ GOLFBOX . Deltagere alene til årsmødet kan sende mail til mig. Mvh. Erik           erik@sperling-kaaber.dk
torsdag den 6. december

Seniorklubben JuleSpisematch,
Tidspunkt: Mødetid 9.00 HUSK BÆREBAG

JuleSpisematch med uddeling af præmier for november måned og spisning kl. 12.  Vi spiller 9 huller. NB: Div. nisseudstyr giver bonuspoint !!! Tilmelding på golfbox fra ca. en måned før. Prisen er som sædvanlig kr. 125,- , klubben spæder måske lidt til så vi får en  spændende julebuffet !
Baneinfo
10. september 2018
Greens arbejde i uge 37
Med klubmesterskaberne bag os, gå vi i denne uge igang med tiltrængt greens pleje.
Greens bli...
Læs mere
Se alle baneinfoer
Klubinfo
10. september 2018
Jernbaneoverkørslen i Lille Skensved er lukket fra 28.09 kl. 23.00 til 01.10.kl. 06.00
Jernbaneoverkørslen i Ll. Ske...
Læs mere
10. september 2018
En lille hverdagsoplevelse fra Eno :-)
Læs her:

Læs mere
Se alle klubinfoer