Greenfee aftaler

FLEKSMEDLEMMER:

Spillere med et F-mærket DGU kort skal ALTID betale fuld pris og kan ikke spille til rabatteret sats.

ENSRETNING AF GREEFEE PRISER

Da Skovbo Golfklub har ensrettet vores priser, opfordrer vi vores medlemmer til at kontrollere greenfee priserne i vores venskabsklubber!

FRITSPILS AFTALER

Fritspilsklubber – Sorø  -  Næstved – Ishøj.

Så har vi mundtligt aftalerne på plads for i år, gældende fra 20. april 2020.
Der kan spilles private runder på Sorø og  Næstved Golfbaner som i de tidligere år. På Ishøj golfbane kan der i sæsonen til 31. oktober spilles 5 runder. Hold selv regnskab med dine runder. Spiller du mere, så opkræves greenfee.

Læs de lokale restriktioner på hjemmesiden, inden du spiller ud på fritspilsbanerne. Når aftalerne er underskrevet, lægges de ind på vores hjemmeside.

GREENFEE AFTALER

Ishøj

På Ishøjs bane kan du spille 5 runder uden greenfee -  derefter koster det 200 kr. pr. runde. For Vintergolf betales 1.500 kr. til Ishøj eller 200 kr. for en enkelt runde vintergolf.

Rabatterne gælder KUN for fuldtidsmedlemmer!

Tilknyttet fil:    Greenfee priser 2020 (106 Kb)