Bliv medlem


BLACK FRIDAY JUBILÆUMSTILBUD

Meld dig ind i Skovbo Golfklub fredag den 29. november og få et medlemskab i 2020 til kun 5.498 kr. Tilbuddet gælder kun den ene dag og gælder for nye medlemmer, der har ikke været medlem af Skovbo Golfklub indenfor de seneste 2 sæsoner. Samtidig får du et gavekort til cafeen på 1.000 kr., som vil blive udleveret i starten af marts - også kun fredag den 29. november.
SPECIALTILBUD
Skovbo Golfklub tilbyder nye medlemmer et medlemsskab resten af år 2019, når man samtidig indbetaler kontingentet kr. 6.800 for år 2020. Det er gældende for spillere, som ikke i de sidste 2 år har været medlem i vores klub.

Ordningen gælder fra 1. september 2019 og fra 1. januar 2020 er man omfattet af de samme tilbud, som Skovbo Golfklubs øvrige fuldtidssenior medlemmer.

For at finde oplysninger om det medlemskab som passer dig bedst skal du klikke på den nedenstående medlems kategori
 

Kontingentopkrævning

Kontingenter opkræves een gang årligt i januar måned til betaling pr. 1. februar. Medlemmer der IKKE er tilmeldt BetalingService vil blive opkrævet fakturagebyr kr. 50,- ved den årlige kontingentopkrævning i januar.
 
Det er muligt at få en afdragsordning på 6 eller 12 måneder gennem én af vores samarbejdspartner mod et gebyr.
 
 

Opret dig via PBS/Net

Betalingsservice online tilmelding

Sådan virker Betalingsservice

Inden du tilmelder den første regning til Betalingsserivce, skal du have lavet en aftale med dit pengeinstitut om brug af Betalingsservice. Herefter kan du tilmelde de fleste af dine regninger til Betalingsservice.

Når du eksempelvis har tilmeldt dit Skovbo Golfklubs kontingent til Betalingsservice, sender vi alle relevante oplysninger om dit kontingent til Nets, bl.a. information om hvornår og hvor meget du skal betale. På den baggrund sender Nets en betalingsoversigt til dig INDEN betalingen gennemføres, som indeholder oplysninger om den enkelte betaling. På betalingsdagen trækkes pengene på din konto og sættes ind på Skovbo Golfklubs konto.

BEMÆRK, at det er medlemmets eget ansvar at kontrollere at tilmeldingen er foretaget korrekt!!

Alle henvendelser vedrørende Betalingsservice og dine betalingsaftaler skal ske til dit pengeinstitut.

Baneinfo
4. november 2019
Kun bære bag kan benyttes.
For at sikre en god bane til næste sæson, gælder det om at passe på vor bane i efteråret.
Der...
Læs mere
Se alle baneinfoer